Menu

BakkerElkhuizen POD

Info Bakker Elkhuizen Concentratie Cellen

BakkerElkhuizen is specialist in het ontwikkelen van high-end ergonomische hard- en software-oplossingen die bijdragen aan het fysieke- en mentale welbevinden van computergebruikers. De innovatieve oplossingen van Bakker & Elkhuizen zorgen ervoor dat kantoormedewerkers fysiek en mentaal getriggerd worden om meer te bewegen, efficiënter te werken, goede houding aan te nemen en af te wisselen.
De hardware en software-oplossingen van Bakker & Elkhuizen worden gedistribueerd via een uitgebreid reseller-en distributeurnetwerk, in zowel binnen- als buitenland.

Concentratiewerkplekken
Iedere kenniswerker heeft weleens de behoefte om in een rustige en stille omgeving geconcentreerd te werken. Niet alle kantoren en werkplekconcepten lenen zich hiervoor. Afleiding en ruis liggen op de loer. Met de MindPod, ScrumRoom en BellBooth creëert BakkerElkhuizen een mobiele oplossing om in alle rust te kunnen werken. De MindPod, Scrumroom en BellBooth zijn unieke oplossingen als het gaat om een eenvoudig op te zetten mobiele concentratie- en vergaderwerkplekken voor 1 of meerdere personen.
MindPod
De MindPod is een stiltewerkplek die bij elke organisatie niet zou misstaan. Het slimme en moderne design past prima in de huidige dynamische kantooromgeving.
De keuze voor veel glas, akoestische panelen en geen deuren creëert een stille, maar toch open ruimte.
De MindPod is een plek waar in alle rust gewerkt kan worden.
Het opzetten van de MindPod is eenvoudig en zonder gereedschap mogelijk. De MindPod is inclusief led-verlichting en ventilator. Het veiligheidsglas is rondom voorzien door akoestische panelen.

Kenmerken:
Afmetingen: 1880Bx2250Hx1920D [mm]
Kleur: De akoestische panelen zijn in verschillende kleuren beschikbaar.
Design: de MindPod heeft een open en moderne uitstraling. Mede door het glas en gemateerd zwartte staal.
Modulair: de MindPod is modulair uit te breiden van een enkele naar een dubbele of viervoudige opstelling.
Ventilatie:
In kantoorruimtes is het advies om een minimale luchtverversing van 30m3/uur per persoon te hanteren bij lichte fysieke inspannende werkzaamheden. In onze MindPod halen we het dubbele van het advies (60m3/uur per persoon).
Geluid:
We kunnen geluidshinder op verschillende manieren ervaren. Alleen al een (te) hoog geluidsvolume kan erg vervelend zijn. Zeker als het geluid langere tijd aanhoudt.
Ook kan uw concentratievermogen worden verstoord wanneer gesprekken in de omgeving verstaanbaar zijn. Onze MindPod is voorzien van akoestische panelen. Deze geluidsabsorberende panelen kunnen de effecten van nagalm (weerkaatsing van het geluid) beperken en daarmee ook de geluidsoverlast inperken.
ScrumRoom
De ScrumRoom is een akoestische werkplekoplossing die het ideaal maakt om tot 7 collega's, een creatieve vergadersessie te houden.
Uw medewerkers kunnen op deze manier de laatste productontwikkelingen, nieuwste marketing uitingen of vernieuwende strategieën bedenken en bespreken.
"De ideale oplossing binnen een moderne open kantoorruimte. Volledig transparant en afsluitbaar. Een modulaire, functionele oplossing voor informeel overleggen, bellen, geconcentreerd werken en vergaderen. Ideaal als vergaderruimte, belcel of concentratieruimte.
In de ScrumRoom is het mogelijk van alles op de muur te hangen of op een bord te schrijven wat te maken heeft met een project. En dat blijkt goed te werken. Het vraagstuk, de symptomen en de oplossingen worden zo op een eenvoudige manier visueel gemaakt. U bent dan ook in staat onderlinge verbanden te gaan zien.
Daarnaast krijgen uw medewerkers er energie van, want zij zijn op een creatieve en actieve manier bezig om praktische problemen op te lossen. Op deze manier bereiken uw werknemers veel meer dan wanneer zij zich alleen hadden teruggetrokken in hen kantoor. De ScrumRoom biedt ook geïntegreerde, beschrijfbare whiteboards, glazen oppervlakken en ondersteuning voor tv / monitor voor trainings- of conferentiedoeleinden."

Kenmerken:
Afmetingen: 2520Bx2250Hx3160D [mm]
Design: De ScrumRoom heeft een open en moderne uitstraling. Mede door het glas en gematteerd zwart staal.
Kleur: De akoestische panelen zijn in verschillende kleuren beschikbaar.
Multi-functioneel: geschikt voor effectief vergaderen, geconcentreerd bellen of informeel overleggen.
Ventilatie:
In kantoorruimtes is het advies om een minimale luchtverversing van 30m3/uur per persoon te hanteren bij lichte fysieke inspannende werkzaamheden. In onze MindPod halen we het dubbele van het advies (60m3/uur per persoon).
Geluid:
We kunnen geluidshinder op verschillende manieren ervaren. Alleen al een (te) hoog geluidsvolume kan erg vervelend zijn. Zeker als het geluid langere tijd aanhoudt.
Ook kan uw concentratievermogen worden verstoord wanneer gesprekken in de omgeving verstaanbaar zijn. De ScrumRoom is voorzien van akoestische panelen. Deze geluidsabsorberende panelen kunnen de effecten van nagalm (weerkaatsing van het geluid) beperken en daarmee ook de geluidsoverlast inperken.
BellBooth
De BellBooth is de perfecte oplossing wanneer u even wilt bellen in een moderne en open kantoortuin.
Deze akoestische telefooncel die volledig afgesloten kan worden, is een functionele oplossing voor ongestoord bellen en geconcentreerd werken in een open kantoorruimte.
De BellBooth is geschikt wanneer u wilt communiceren in stilte. Voor zowel u als uw collega’s is de BellBooth onwijs prettig in gebruik. De werking is simpel : Wie gebeld wordt loopt naar de BellBooth toe en voert het gesprek daar.
Doordat tegenwoordig iedereen mobiel bereikbaar is, neemt het gebruik van telefoongesprekken enorm toe. En collega’s die telefoneren is nog steeds een van de grootste oorzaken van geluidshinder op de werkvloer.
De BellBooth is naast een geschikte stilteplek ook goed voor de afwisseling tussen zittend en staand werken van uw medewerkers. Wanneer een medewerker gebeld wordt en dus naar de BellBooth moet lopen komt deze in beweging.
De BellBooth wordt opgebouwd uit akoestische panelen. Deze panelen absorberen het omgevingsgeluid, maar vooral het geluid wat de persoon in de BellBooth produceert wordt opgevangen door deze panelen.
De BellBooth is geschikt om in te bellen maar kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor het voeren van Skype gesprekken met collega’s of als flexwerkplek.

Kenmerken:
Afmetingen: 1280Bx2250Hx680D [mm]
Design: De Bellbooth heeft een moderne uitstraling. Mede door het glas en gematteerd zwart staal.
Inclusief: Ledverlichting, ventilator en akoestische panalen.
Kleur: De akoestische panelen zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Foto-Albums Bakker Elkhuizen Concentratie Cellen